Σεισμόσ Τώρα Αττική : Σεισμόσ Τώρα Αττική : 1, a, 26/10/2021 19:45:31 · 73.8 χμ νδ των χανίων .

Ο σεισμός σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 16:00 και έγινε αισθητός σε περιοχές της αττικής. Ισχυρός σεισμός έγινε αισθητός στην αττική οκτώ λεπτά μετά τις 13:00. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμός . Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός πριν από λίγα λεπτά στην αττική. Σημειώθηκε σεισμός τώρα στην αττική, με το επίκεντρο να εντοπίζεται στο μαρούσι.

Ο σεισμός σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 16:00 και έγινε αισθητός σε περιοχές της αττικής. Σεισμόσ Τώρα - Seismos Twra Sthn A8hna Nea
Σεισμόσ Τώρα - Seismos Twra Sthn A8hna Nea from www.ieidiseis.gr
Η σεισμική δόνηση είχε εστιακό βάθος 10,1 χιλιόμετρα. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, η σεισμική . 1, a, 26/10/2021 19:45:31 · 73.8 χμ νδ των χανίων . Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμός . Σεισμός έγινε αισθητός στην αττική το μεσημέρι της δευτέρας το μεσημέρι της δευτέρας. Αισθητή στο λεκανοπέδιο η σεισμική δόνηση, με το βάθος στα . Σεισμός σημειώθηκε το μεσημέρι της δευτέρας στην αττική. Ισχυρός σεισμός έγινε αισθητός στην αττική οκτώ λεπτά μετά τις 13:00.

Σεισμός 2,9 της κλίμακας ρίχτερ έγινε αισθητός στην αττική λίγο πριν από τις 4 το μεσημέρι.

Αισθητή στο λεκανοπέδιο η σεισμική δόνηση, με το βάθος στα . Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, η σεισμική . Α/α, τύπος λύσης, χρόνος γένεσης (gmt), επίκεντρο, γεωγρ.πλάτος (°β), γεωγρ.μήκος (°α), βάθος (χμ), μέγ. Ισχυρός σεισμός έγινε αισθητός στην αττική οκτώ λεπτά μετά τις 13:00. 1, a, 26/10/2021 19:45:31 · 73.8 χμ νδ των χανίων . Ασθενής σεισμός 2,4 ρίχτερ σημειώθηκε στην αττική και συγκεκριμένα στις αχαρνές. Σημειώθηκε σεισμός τώρα στην αττική, με το επίκεντρο να εντοπίζεται στο μαρούσι. Το επίκεντρο εντοπίζεται στο μαρούσι και η πρώτη εκτίμηση είναι ότι ήταν 2,9 . Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμός . Σεισμός 2,9 της κλίμακας ρίχτερ έγινε αισθητός στην αττική λίγο πριν από τις 4 το μεσημέρι. Σεισμός έγινε αισθητός στην αττική το μεσημέρι της δευτέρας το μεσημέρι της δευτέρας. Σεισμός σημειώθηκε στις 15:52 στην αθήνα και παρά . Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός πριν από λίγα λεπτά στην αττική.

Σημειώθηκε σεισμός τώρα στην αττική, με το επίκεντρο να εντοπίζεται στο μαρούσι. Αισθητή στο λεκανοπέδιο η σεισμική δόνηση, με το βάθος στα . Ο σεισμός σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 16:00 και έγινε αισθητός σε περιοχές της αττικής. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, η σεισμική . Σεισμός σημειώθηκε στις 15:52 στην αθήνα και παρά .

Η σεισμική δόνηση είχε εστιακό βάθος 10,1 χιλιόμετρα. Σεισμόσ Τώρα Î'ττική
Σεισμόσ Τώρα Î'ττική from newsellada.gr
Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμός . Σεισμός στην καρδιά της αττικής. Ισχυρός σεισμός έγινε αισθητός στην αττική οκτώ λεπτά μετά τις 13:00. Σεισμός έγινε αισθητός στην αττική το μεσημέρι της δευτέρας το μεσημέρι της δευτέρας. 1, a, 26/10/2021 19:45:31 · 73.8 χμ νδ των χανίων . Ασθενής σεισμός 2,4 ρίχτερ σημειώθηκε στην αττική και συγκεκριμένα στις αχαρνές. Σημειώθηκε σεισμός τώρα στην αττική, με το επίκεντρο να εντοπίζεται στο μαρούσι. Σεισμός σημειώθηκε στις 15:52 στην αθήνα και παρά .

Η σεισμική δόνηση είχε εστιακό βάθος 10,1 χιλιόμετρα.

Σεισμός σημειώθηκε το μεσημέρι της δευτέρας στην αττική. Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός πριν από λίγα λεπτά στην αττική. 1, a, 26/10/2021 19:45:31 · 73.8 χμ νδ των χανίων . Σεισμός σημειώθηκε στις 15:52 στην αθήνα και παρά . Ο σεισμός σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 16:00 και έγινε αισθητός σε περιοχές της αττικής. Αισθητή στο λεκανοπέδιο η σεισμική δόνηση, με το βάθος στα . Το επίκεντρο εντοπίζεται στο μαρούσι και η πρώτη εκτίμηση είναι ότι ήταν 2,9 . Α/α, τύπος λύσης, χρόνος γένεσης (gmt), επίκεντρο, γεωγρ.πλάτος (°β), γεωγρ.μήκος (°α), βάθος (χμ), μέγ. Σημειώθηκε σεισμός τώρα στην αττική, με το επίκεντρο να εντοπίζεται στο μαρούσι. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμός . Σεισμος τωρα | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το inewsgr.com | seismos tora. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, η σεισμική . Σεισμός έγινε αισθητός στην αττική το μεσημέρι της δευτέρας το μεσημέρι της δευτέρας.

Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, η σεισμική . Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμός . 1, a, 26/10/2021 19:45:31 · 73.8 χμ νδ των χανίων . Σεισμός έγινε αισθητός στην αττική το μεσημέρι της δευτέρας το μεσημέρι της δευτέρας. Σεισμός στην καρδιά της αττικής.

Σεισμός σημειώθηκε το μεσημέρι της δευτέρας στην αττική. Σεισμόσ Τώρα - Seismos Twra Sthn A8hna Nea
Σεισμόσ Τώρα - Seismos Twra Sthn A8hna Nea from www.ieidiseis.gr
Η σεισμική δόνηση είχε εστιακό βάθος 10,1 χιλιόμετρα. Ο σεισμός σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 16:00 και έγινε αισθητός σε περιοχές της αττικής. Α/α, τύπος λύσης, χρόνος γένεσης (gmt), επίκεντρο, γεωγρ.πλάτος (°β), γεωγρ.μήκος (°α), βάθος (χμ), μέγ. Αισθητή στο λεκανοπέδιο η σεισμική δόνηση, με το βάθος στα . Σημειώθηκε σεισμός τώρα στην αττική, με το επίκεντρο να εντοπίζεται στο μαρούσι. Ισχυρός σεισμός έγινε αισθητός στην αττική οκτώ λεπτά μετά τις 13:00. Σεισμός στην καρδιά της αττικής. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, η σεισμική .

Αισθητή στο λεκανοπέδιο η σεισμική δόνηση, με το βάθος στα .

Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμός . Η σεισμική δόνηση είχε εστιακό βάθος 10,1 χιλιόμετρα. Ασθενής σεισμός 2,4 ρίχτερ σημειώθηκε στην αττική και συγκεκριμένα στις αχαρνές. Αισθητή στο λεκανοπέδιο η σεισμική δόνηση, με το βάθος στα . Ο σεισμός σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 16:00 και έγινε αισθητός σε περιοχές της αττικής. 1, a, 26/10/2021 19:45:31 · 73.8 χμ νδ των χανίων . Σεισμός έγινε αισθητός στην αττική το μεσημέρι της δευτέρας το μεσημέρι της δευτέρας. Σεισμός στην καρδιά της αττικής. Ισχυρός σεισμός έγινε αισθητός στην αττική οκτώ λεπτά μετά τις 13:00. Σεισμός σημειώθηκε το μεσημέρι της δευτέρας στην αττική. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, η σεισμική . Σεισμος τωρα | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το inewsgr.com | seismos tora. Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός πριν από λίγα λεπτά στην αττική.

Σεισμόσ Τώρα Αττική : Σεισμόσ Τώρα Î'ττική : 1, a, 26/10/2021 19:45:31 · 73.8 χμ νδ των χανίων .. Ισχυρός σεισμός έγινε αισθητός στην αττική οκτώ λεπτά μετά τις 13:00. Σεισμός σημειώθηκε στις 15:52 στην αθήνα και παρά . Ο σεισμός σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 16:00 και έγινε αισθητός σε περιοχές της αττικής. Σημειώθηκε σεισμός τώρα στην αττική, με το επίκεντρο να εντοπίζεται στο μαρούσι. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμός .